Menu Sluiten

Download de Cliffer-app:

app-store-badge google-play-badge

NL

Hier kun je lezen over Cliffer.

Over ons —

Bij Cliffer draait alles om het verhaal

about-top-banner-image

Missie

Onze missie is om de huidige en de nieuwe generatie lezers te vinden en te verbinden aan lezen. Aan ons nu de uitdaging om dit waar te maken met een groots mogelijke collectie van boeken en tijdschriften.

about-image-mission

ONZE WAARDEN

Onbevreesd

We lossen dagelijks complexe uitdagingen op. Het vereist een team van fast-movers om dingen vooruit te helpen en de klus te klaren. We waarderen passie boven ervaring, fouten boven niet proberen.

Slim

We nemen de slimste mensen aan – zij die weten dat ze niet alles weten. We nemen gegevensgestuurde beslissingen en passen onze kennis snel toe. Het gaat om de impact, niet om de inspanning.

Verantwoordelijk

Met schaal komt verantwoordelijkheid. We waarderen het vertrouwen dat ons door miljoenen mensen is gegeven en doen ons best en beschikbaar voor iedereen.

about-image-location

Locatie

Cliffer is gevestigd op de TU/e Campus in Eindhoven, in het hart van de Brainport-regio. Dat betekent dat we elke dag de energie voelen van innovatie die we willen uitstralen naar de markt die volop in beweging is. Het is de boeiende omgeving en de passie voor innovatie die ons elke dag weer opnieuw inspireert om voor onze gebruikers een unieke en onderscheidende leeservaring te bieden!

about-image-vision

Visie

We werken met een jong team hard aan de ontwikkeling van onze leesapps. De technologische ontwikkelingen van nu stellen ons in staat om altijd en overal toegang te verschaffen tot het lezen van boeken en tijdschriften. Daarmee willen we een positieve trendbreuk realiseren in de markt door het verschil te maken en de game changer te zijn.

Business data: Chamber of Commerce number: 52946932 VAT number: NL850678663B01