Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 14 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

Toevluchtsoord

Marianne Grandia

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Marianne Grandia

Toevluchtsoord

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Voor de liefhebbers van Downton Abbey: ‘Toevluchtsoord’, het derde deel uit de serie Highland Hall.

Als Penny Ramsey de zelfverzekerde piloot Alex Goodwin ontmoet, voelt ze zich tot hem aangetrokken. Maar is het verstandig haar hart te verliezen aan deze waaghals, die zijn zinnen heeft gezet op het overwinnen van de Duitsers?

Penny, haar zus Kate, en de negen weeskinderen die zij onder hun hoede hebben, zoeken bescherming op Highland Hall als de Eerste Wereldoorlog uitbreekt. Als Alex ernstig gewond raakt, heeft hij het aan Penny’s zorg en enorme toewijding te danken dat hij herstelt. Maar onverwacht komt Penny’s leven in gevaar. Is Alex moedig genoeg om haar uit haar benarde situatie te redden?

Carrie Turansky is net als haar lezers helemaal weg van het Britse kostuumdrama Downton Abbey. Na een bezoek aan Engeland wilde ze niets liever dan zelf een verhaal schrijven dat zich afspeelt op een van die prachtige landgoederen uit de Edwardiaanse periode. Het resultaat is de serie Highland Hall, voor iedereen die maar geen genoeg krijgt van kostuumdrama’s. Eerder verschenen in deze serie ‘De gouvernante’ en ‘De debutante’.

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789029724838
Publicatiedatum
1 juni 2016
Pagina's
320

Gerelateerde Boeken