Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 30 dagen gratis

Sammie en opa

Enne Koens

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Sammie en opa

Enne Koens

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Sammie is negen jaar en een meter vierendertig lang. Hij heeft rood haar en grijze ogen. Hij heeft een moeder en waarschijnlijk ook een vader, alleen weet Sammie niet wie hij is of hoe hij heet. Zijn moeder wil daar niets over vertellen.

Omdat zijn moeder een drukke baan heeft, woont Sammie vier dagen in de week bij zijn opa. Sammie vindt het er geweldig, want zijn opa vertelt de spannendste verhalen en ze verzinnen samen de grootste avonturen. Ze doen alsof ze toeristen zijn en spreken een zelfbedachte taal, ze nodigen een zwerver uit en koken een koningsmaal voor hem en ze bouwen een vliegtuig om mee naar Parijs te vliegen en Sammies vader te zoeken. Maar dan wordt opa ziek. Heel ziek. Sammie is ontroostbaar. Zullen hij en zijn opa nog naar Parijs kunnen vliegen en Sammies vader vinden?

Enne Koens schreef een ontroerend en geestig verhaal over Sammie en zijn fantasievolle opa. De hoofdstukken bestaan uit afgeronde avonturen. In trefzekere en virtuoze zinnen weet Enne Koens de bijzondere band tussen een kleinzoon en zijn grootvader te vangen.

... meer

... minder

Boek

Productgegevens

ISBN
9789049926656
Uitgeverij
Moon
Publicatiedatum
12 juni 2013
Pages
152

Genres

Kinderboeken

Meer zoals dit