Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 14 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

Een puppy voor Lisa

Simone Luijten

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Simone Luijten

Een puppy voor Lisa

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

In Een puppy voor Lisa van Simone Luijten heeft asielvrijwilliger Lisa haar oog laten vallen op de knappe en vrijgezelle dierenarts Richard. Maar ziet hij haar ook staan?

In het ontroerende Een puppy voor Lisa van Simone Luijten (eerder verschenen als Een tweede kans voor Jazz) werkt Lisa als vrijwilliger elke zaterdag in een asiel. Ze houdt van honden, maar haar huis is te klein om er zelf eentje te hebben. Dus schrobt ze elke week de hokken en maakt ze een wandeling met de beesten. Hond Jazz heeft een speciaal plekje in haar hart, want ze is er al een tijdje en ze is oud. Niemand wil haar hebben.

De honden zijn niet de enige reden dat Lisa wekelijks in het asiel te vinden is. Dierenarts Richard is een aantrekkelijke man, en nog single ook. Zelfs Jazz lijkt dol op hem. Wanneer Lisa een achtergelaten puppy vindt, brengt dat Lisa en Richard dichter bij elkaar. En het is een kans om Jazz’ leven wat op te fleuren. Of krijgt ze toch een baasje? En zal Lisa de puppy mee naar huis nemen? Uiteindelijk hoopt iedereen met de juiste persoon mee naar huis te gaan!

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
Ambo|Anthos
ISBN
9789047204749
Publicatiedatum
19 februari 2019
Pagina's
111

Gerelateerde Boeken