Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 14 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

De Cock en een recept voor moord

A.C. Baantjer

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

A.C. Baantjer

De Cock en een recept voor moord

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

De Cock en Vledder treffen modehuisdirecteur Verbruggen dood aan, met een briefje op zijn rever. Een jaloerse minnares of toch iets van doen met de fusie waarover werd gefluisterd? Deel 67 in de Baantjer-serie, ‘De Cock en een recept voor moord', met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

De Cock en Vledder zijn op weg naar de manager van modehuis Gerbrandsen, die hen dringend om een gesprek had verzocht. Hij vertelt dat een concurrerend bedrijf, Verbruggen, bedreigingen en negatieve berichten verspreidt. Wanneer De Cock en Vledder een bezoekje brengen aan directeur Verbruggen, treffen ze hem dood aan, met een briefje op zijn revers. Nog voor ze het bureau hebben kunnen verwittigen, komt de aantrekkelijke Mathilde binnen. Ze schrikt vreselijk, maar slaat de dode man vol in het gezicht!

Dezelfde dag nog meldt Rudolf Gerbrandsen zich bij het bureau: hij heeft de moord gepleegd. Spoedig daarna wordt een mededirecteur dood gevonden, ook bij hem is een briefje op zijn revers gespeld... Onderzoek wijst uit dat Mathilde een relatie had met Verbruggen, maar ook met de mededirecteur. Heeft zij met de moord te maken? Of hield Verbruggen de fusie tegen waarover gefluisterd werd? …

A.C. (Appie) Baantjer was 28 jaar lang rechercheur bij bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Van zijn serie over rechercheur De Cock (met ceeooceekaa) werden inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026124464
Publicatiedatum
31 oktober 2009
Pagina's
144

Gerelateerde Boeken