Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 30 dagen gratis

De Cock en de moord op maat

Baantjer

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

De Cock en de moord op maat

Baantjer

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Deel 80 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

Terwijl er een waterig voorjaarszonnetje op het Museumplein in Amsterdam schijnt, wordt tijdens een blinde auditie in Het Concertgebouw celliste Julia de Ruyter vermoord. Zij is de dochter van een van de beroemdste dirigenten van de vorige eeuw. De Cock ontdekt al snel dat Julia een rustig leven leidde, dat in het teken van de muziek stond. Niet lang daarna wordt advocaat Richard Trenité vermoord aangetroffen. Zijn dood lijkt aanvankelijk niets te maken te hebben met die van de celliste. Maar als er een bladzijde uit een dagboek op de plaats delict wordt gevonden, weet De Cock dat er een link moet zijn. Bij Julia troffen ze ook een dagboekbladzijde aan... Twee moorden, twee dagboekfragmenten, wat is het verband? De Cock staat voor een raadsel, en zijn intuïtie zegt hem dat het niet bij deze moorden blijft...

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

... meer

... minder

Boek
Audioboek

Productgegevens

ISBN
9789026138508
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Publicatiedatum
6 februari 2017
Pages
117
ISBN
9789026145865
Auteur
Baantjer
Uitgeverij
Uitgeverij De Fontein
Audiouitgave
Uitgeverij De Fontein
Publicatiedatum
24 januari 2018
Speelduur
03:42:31
Sprekers
Peter Römer, Peter Römer

Genres

Spanning & Literatuur

Meer zoals dit