Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 14 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

De Cock en de dode diva

Peter Romer

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Peter Romer

De Cock en de dode diva

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

De Cock onderzoekt een zaak waarbij een oude dame uit haar traplift is gevallen. Haar huisarts vertrouwt het niet en belt de politie. De Cock stuit op een stoet aan mogelijke verdachten.

‘De Cock en de dode diva’ is deel 76 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

In een huis aan het Vondelpark in Amsterdam wordt het dode lichaam van Lou Montaigne aangetroffen. Deze bejaarde dame is een voormalige revuester en is op weg naar de eerste verdieping halverwege uit haar traplift gevallen. Haar huisarts vertrouwt het niet en belt de politie. Een bezorgde Buitendam stuurt De Cock erop af. De oude rechercheur vraagt zich af waar iedereen zich toch zo druk over maakt, maar dan blijkt dat zowel de huisarts als de commissaris vroeger door Lou in de liefde zijn ingewijd.
De Cock stuit op een stoet aan mogelijke verdachten, die allemaal zo hun redenen hadden om van de diva verlost te zijn. En allen doen zij enorm hun best om De Cock een sluitend alibi te verstrekken.

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026137051
Publicatiedatum
3 februari 2015
Pagina's
143

Gerelateerde Boeken