Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 14 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

Boer zoekt m/v

Rhijja Jansen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Rhijja Jansen

Boer zoekt m/v

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

We waren als schapen op een grasveld naast het landhuis gedreven, en moesten in groepjes bij elkaar gaan staan: voor iedere boer eentje. Ik voelde me ongemakkelijk tussen al deze vreemde mensen. Alsof ik nieuw in de klas was, en iedereen me stiekem begluurde en een mening over me had. [...] Niet zeuren, hield ik mezelf voor. Elke plek was beter dan Utrecht, waar ik Bas en Philomea elk moment tegen het lijf kon lopen.

Wanneer Fanna wordt gedumpt door haar vriend Bas geeft haar vriendin haar op voor het tv-programma Boer zoekt m/v. Fanna schopt het tot de laatste drie kandidaten en mag op de boerderij van boer Loek logeren. Maar het avontuur loopt compleet uit de hand. Boer Loek is biseksueel en Fanna's concurrenten zijn een hoogblonde bitch en een seksverslaafde homo. Wanneer een bebloede kop van een koe in de stal wordt gevonden, is dat het begin van een reeks bizarre gebeurtenissen. Maar er is geen weg meer terug...

Rhijja Jansen is freelancejournaliste, schrijfster, radiofreak en theaterdier. Ze schrijft onder andere voor Cosmopolitan, Viva, Summertime en Metro.

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
Moon
ISBN
9789049925604
Publicatiedatum
1 augustus 2012
Pagina's
215

Gerelateerde Boeken