Wijsheid op vier poten

Gotham Chopra

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Wijsheid op vier poten

Gotham Chopra

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Als Gotham Chopra nog jong is, willen hij en zijn zus Mallika niets liever dan een hond. Zijn vader, de wereldberoemde spirituele auteur Deepak Chopra, heeft het veel te druk en wil er niets van weten. Maar moeder zet door en de kinderen zijn dolblij met de komst van puppy Nicholas, die de boel goed op stelten zet. Het duurt even voordat Deepak zich gewonnen geeft voor de charmes van het nieuwe gezinslid én ziet welke wijsheden er besloten liggen in het gewone dagelijks leven. Vreugde, speelsheid, loyaliteit, verbondenheid, leven in het moment, we kunnen het allemaal leren door open te staan voor wijsheid op vier poten.

Gotham Chopra werkte als correspondent, nieuwslezer, presentator en film- en muziekproducer. Hij publiceert op het gebied van spiritualiteit, cultuur en nieuws. Hij is mede-eigenaar van een aantal mediabedrijven en een stripboekstudio in India.

Deepak Chopra is de wereldberoemde auteur/spreker op het gebied van gezondheid, spiritualiteit en leiderschap. Hij schreef meer dan zestig boeken, waarvan wereldwijd ruim twintig miljoen exemplaren werden verkocht. In zijn workshops haalt hij graag honden aan ter inspiratie, hiervoor ging hij te rade bij Cesar Millan.

... meer

... minder

Boek

Productgegevens

ISBN
9789044333305
Uitgeverij
The House of Books
Publicatiedatum
15 september 2011
Pages
336

Meer zoals dit