Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 30 dagen gratis

Vlucht naar Curaçao

Debby van den Bergh

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Vlucht naar Curaçao

Debby van den Bergh

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

De deels autobiografische roman Vlucht naar Curaçao vertelt het ontroerende en meeslepende verhaal over een vrouw die op verschillende vlakken afscheid neemt, de emotionele worsteling die daarop volgt en het richting geven aan een nieuwe levensweg.
Dicht onder de oppervlakte ligt de hunkering naar liefde, geborgenheid en aandacht. In de beschrijving daarvan schuwt de schrijfster de zelfspot niet; integendeel, ze neemt zichzelf regelmatig genadeloos op de hak en dat levert buitengewoon hilarische scènes op.
De hoofdstukken laten zich lezen als aparte verhalen en zijn in een vlotte stijl geschreven. De teksten zijn rauw, humoristisch, persoonlijk en in een enkel geval tot tranen roerend. Dat laatste overigens zonder in gezwijmel of melodrama te vervallen. Wat dat betreft is deze roman als de schrijfster zelf: direct, oprecht, ongekunsteld, vrolijk en bovenal puur en eerlijk.

Quote:
Ik hoor vaak van mensen dat ze een boek zouden kunnen schrijven over hun leven. Er is meer moed voor nodig dan je zou denken om dat daadwerkelijk te doen! Het is Debby van den Bergh uitermate goed gelukt.
Yvonne Kroonenberg

... meer

... minder

Boek

Productgegevens

ISBN
9789491875175
Uitgeverij
LetterRijn
Publicatiedatum
7 mei 2015
Pages
192

Genres

Literatuur

Meer zoals dit