Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 30 dagen gratis

Thaise Perikelen

Theo van der Schaaf

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Thaise Perikelen

Theo van der Schaaf

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Na een druk werkzaam leven woont Theo van der Schaaf sinds vijf jaar in Hua Hin in Thailand, maar in de zomer ook wel in Aalsmeer.
Hij was verbonden aan onder meer Expert, Elsevier, Polygram, Universal Pictures en Telescreen.
Daarnaast was Van der Schaaf ruim tien jaar eigenaar van Movies Select Video, het bedrijf dat als eerste in Nederland en België pionierde met de verkoop in plaats van verhuur van videogrammen. MSV bracht o.a. het complete oeuvre van Laurel & Hardy uit, eerst op vhs en later, via Universal, ook op dvd. Tenslotte bedacht hij nog Basta - Audio/Visuals, een kleine eigenwijze muziekmaatschappij die kansen schept voor even eigenwijze, vaak innoverende muzikanten.
Tegenwoordig is Theo van der Schaaf als columnist verbonden aan Thailandblog.nl, een veelbezochte site voor Nederlanders en Belgen met een Thaise connectie.
In dit boek zijn columns en verhalen, soms serieus, soms informatief, maar bijna altijd geschreven met een knipoog, voor het eerst samengebracht. Ze geven een kijkje in het leven van een nuchtere Nederlander in Thailand.
Van de auteur verscheen eerder (Uitgeverij De Toorts - Haarlem 1988) het boek De Herniafabriek - een onweerstaanbaar ziekenhuisverhaal.

... meer

... minder

Boek

Productgegevens

ISBN
9789048006182
Uitgeverij
Overamstel Trade
Publicatiedatum
20 mei 2016
Pages
175

Meer zoals dit