Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 30 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

Terug naar Morningside Manor

Marianne Grandia

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Marianne Grandia

Terug naar Morningside Manor

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

In ‘Terug naar Morningside Manor’ van Carrie Turansky slijt de ijverige Margaret Lounsbury haar dagen in de modezaak van haar grootmoeder, waar ze hoeden maakt en op haar zusje past. Haar dromen voor de toekomst is ze kwijtgeraakt toen ze een aantal jaren geleden haar ouders bij een bootongeluk verloor. Ondanks alles toont ze veel veerkracht, maar die zwarte dag bij het meer blijft haar achtervolgen. Want wat als het ongeluk geen ongeluk was?

Als Nathaniel zijn vaders landgoed erft, verlaat hij het Britse leger en keert terug naar Morningside Manor. Een oude lening brengt hem op het pad van zijn jeugdvriendin Maggie. Maar hun band is niet meer zo sterk als vroeger. Maggie vindt het moeilijk om Nathaniel te vertrouwen. Kan ze haar wroeging loslaten en Nate vergeven? En zal de zoektocht naar de waarheid rond de dood van haar ouders hen dichter bij elkaar brengen of blijven ze allebei achter met een gebroken hart?

Carrie Turanksy is bekend van haar serie over het landgoed Highland Hall, geïnspireerd door het Britse kostuumdrama Downton Abbey waar ze groot fan van is.

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789029726641
Publicatiedatum
1 augustus 2017
Pagina's
315

Gerelateerde Boeken