Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 30 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

Stalker

Lars Kepler

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Lars Kepler

Stalker

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Hij ziet je, hij filmt je, hij wil je.

Zweden is in de ban van een seriemoordenaar. Hij filmt zijn slachtoffers vanuit het donker, thuis waar ze zich veilig wanen, en plaatst het filmpje op YouTube. Enkele dagen later maakt hij zijn volgende slachtoffer.

Het onderzoek naar de seriemoordenaar verloopt stroef, tot bij het lichaam van het vierde slachtoffer ook een bewusteloze man wordt aangetroffen. De man kan zich echter niets herinneren van de moord. Om zijn onschuld te bewijzen roept zijn familie de hulp in van hypnotiseur Erik Maria Bark. Maar de informatie die Erik verkrijgt biedt geen duidelijkheid. Dan wordt een nieuwe moord gepleegd, en de verdachte heeft dit keer een alibi. Er lijkt slechts een persoon te zijn die kan helpen, Joona Linna. Maar hij is meer dan een jaar geleden verdwenen

In Stalker laat Lars Kepler zijn twee meest geliefde personages na vijf jaar weer samenkomen: Joona Linna en Erik Maria Bark schitteren in een thriller die opnieuw hoog in de bestsellerlijsten zal eindigen.

Lars Kepler is het pseudoniem van het Zweedse schrijversechtpaar Ahndoril. Inmiddels schreven zij vier thrillers: Hypnose, Contract, Getuige en Slaap, waarvan in Nederland inmiddels 500.000 exemplaren zijn verkocht.

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
Cargo
ISBN
9789023488903
Publicatiedatum
6 november 2014
Pagina's
609

Gerelateerde Boeken