Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 30 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

Schop me!

Cindy Hoetmer

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Cindy Hoetmer

Schop me!

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Toen hedonisme nog leuk was.
Op Fee Smits zesentwintigste verjaardag staat Valerie, haar nicht uit Parijs, opens voor de deur. Ze is van plan te blijven. Uit sluimerend schuldgevoel introduceert Fee haar nicht in het hoofdstedelijke uitgaansleven. Valerie, als kind een getergde bleekscheet, is nu bloedmooi. Indereen, zelfs Fees beste vriend, de vrolijke charlatan LaRue, loopt achter haar aan. Valerie zelf begint zich steeds excentrieker te gedragen.
In de nadagen van de clubcultuur van de jaren negentig beleeft Fee een beslissend jaar. Schop me! gaat over feest, drugs en schuldgevoel. Niet voor tere zielen.
Cindy Hoetmer (1967) is bekend van columns in Nieuwe Revu, HP/De Tijd, Viva en Blvd. Schop me! Is, na Het Beest in Daisy, haar tweede roman.
Over Het beest in Daisy:
(...) Hoetmers onderkoelde, ironische toon vergoedt veel. En haar lethargische Daisy komt geloofwaardig uit de verf. (Trouw)
(...) Maar schrijf daar maar eens een onderhoudende roman over. Cindy Hoetmer, een schaapje in wolfskleren, heeft er een aangename gooi naar gedaan. (NRC Handelsblad)

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
De Arbeiderspers
ISBN
9789029568500
Publicatiedatum
31 oktober 2009
Pagina's
216

Gerelateerde Boeken