Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 14 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

Praktische gids voor een gelukkige hond

Cesar Millan

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Cesar Millan

Praktische gids voor een gelukkige hond

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

98 essentiële lessen voor elke hondeneigenaar

Met Cesars praktische tips en zijn inzicht in het gedrag van mens en hond is het opvoeden van je hond tot een gezond, blij en evenwichtig dier dichterbij dan ooit. Cesar doet aanbevelingen voor het vinden van de juiste hond, het aanpassen aan veranderende levensomstandigheden en het corrigeren van het meest voorkomende wangedrag.

'Het is een combinatie van alles wat ik de afgelopen tweeëntwintig jaar heb opgestoken over hondenpsychologie en -training in één simpel, gemakkelijk te lezen boek. Na het lezen van deze gids heb je veel geleerd over de manier waarop het brein van een hond werkt en hoe je een goede roedelleider voor je eigen hond kunt worden.' Cesar Millan

Cesar Millan, bekend van de hitseries Dog Whisperer en Cesar Millan's Leader of the Pack op National Geographic, is een van de bekendste hondentrainers ter wereld. Hij beschikt over het unieke vermogen de psychologie van de hond te doorgronden en te vertalen naar een aanpak die voor iedereen werkt. Cesar is de grondlegger van het Dog Psychology Center en zette de Cesar Millan Foundation op, een non-profitorganisatie die zich ontfermt over dieren in nood en een nieuw thuis voor ze vindt.

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
Carrera
ISBN
9789048817764
Publicatiedatum
15 maart 2013
Pagina's
224

Gerelateerde Boeken