Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 14 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

Palm Invest

Dion Bartels

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Dion Bartels

Palm Invest

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Een van de criminele zaken die het meest in de media is geweest. Van het begin, het grote geld, justitie, advocaten, de ontvoering en de rechtszaak: Palm Invest is true crime op z¿n best. De Miljonair Fair, de Amsterdam ArenA, het programma van Harry Mens.

In 2006 en 2007 was het beleggingsfonds Palm Invest niet te missen. Het vriendenpaar Danny Klomp en Remco Voortman had het fonds opgericht om grootschalig te beleggen in groeistaat Dubai. De agressieve marketing werkte, honderden mensen investeerden in het fonds; ze wilden profiteren van de fabelachtige groei van de vastgoedmarkt in Dubai.

De miljoenen stroomden binnen. Maar Palm Invest bleek een klassiek piramidespel: de rendementen van de eerste investeerders werden betaald met de inleg van latere klanten. Dat ging al snel mis. De bekende advocaat Dion Bartels werd in 2007 ingeschakeld door gedupeerde Palm Invest-beleggers. In dit boek vertelt hij eindelijk het hele verhaal over misschien wel de grootste oplichting van Nederland. Een waanzinnige geschiedenis over flagrante leugens, Ferrari¿s, miljoenen in sporttassen en afgeknipte tenen.

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
Carrera
ISBN
9789048804931
Publicatiedatum
15 maart 2010
Pagina's
190

Gerelateerde Boeken