Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 30 dagen gratis

Palm Invest

Dion Bartels

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Palm Invest

Dion Bartels

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Een van de criminele zaken die het meest in de media is geweest. Van het begin, het grote geld, justitie, advocaten, de ontvoering en de rechtszaak: Palm Invest is true crime op z¿n best. De Miljonair Fair, de Amsterdam ArenA, het programma van Harry Mens.

In 2006 en 2007 was het beleggingsfonds Palm Invest niet te missen. Het vriendenpaar Danny Klomp en Remco Voortman had het fonds opgericht om grootschalig te beleggen in groeistaat Dubai. De agressieve marketing werkte, honderden mensen investeerden in het fonds; ze wilden profiteren van de fabelachtige groei van de vastgoedmarkt in Dubai.

De miljoenen stroomden binnen. Maar Palm Invest bleek een klassiek piramidespel: de rendementen van de eerste investeerders werden betaald met de inleg van latere klanten. Dat ging al snel mis. De bekende advocaat Dion Bartels werd in 2007 ingeschakeld door gedupeerde Palm Invest-beleggers. In dit boek vertelt hij eindelijk het hele verhaal over misschien wel de grootste oplichting van Nederland. Een waanzinnige geschiedenis over flagrante leugens, Ferrari¿s, miljoenen in sporttassen en afgeknipte tenen.

... meer

... minder

Boek

Productgegevens

ISBN
9789048804931
Uitgeverij
Carrera
Publicatiedatum
15 maart 2010
Pages
190

Meer zoals dit