Michael Schumacher

Karin Sturm

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Michael Schumacher

Karin Sturm

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Michael Schumacher werd een sportlegende dankzij een zeldzame combinatie van extreme professionaliteit en koelbloedigheid. Zijn tegenstanders vreesden de nietsontziende, vastbesloten coureur die alles deed om zijn doelen te bereiken. Zijn tragische ski-ongeval in december 2013 schokte de hele wereld. Wat een bittere ironie: een zevenvoudig wereldkampioen die zijn hele carrière nauwelijks noemenswaardig letsel oploopt, en dan tijdens een familie-uitje in de Franse Alpen zo zwaar ten val komt.

Thuis was hij de liefhebbende echtgenoot en vader, op het circuit stond hij bekend als 'race-robot' - koel, perfect, onaantastbaar, altijd 'in control'.

De gerenommeerde sportjournaliste Karin Sturm is dé Schumacher-kenner bij uitstek. Ze maakt al dertig jaar deel uit van de Formule 1-wereld en kent Schumacher vanaf het begin van zijn loopbaan. Sturm maakt in deze biografie bewust ruimte voor de mens achter de wereldkampioen en schetst zo een compleet beeld van de beste Formule 1-coureur aller tijden.

... meer

... minder

Boek

Productgegevens

ISBN
9789048821488
Uitgeverij
Carrera
Publicatiedatum
29 juli 2014
Pages
253

Meer zoals dit