Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 14 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

Leven met de maan

Yasmin Boland

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Yasmin Boland

Leven met de maan

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Yasmin Boland maakt in Leven met de maan inzichtelijk hoe maancycli werken en hoe je de energie van de maan in jouw leven kunt inzetten.

De maancyclus heeft een grotere invloed op ons dan we ons realiseren. Yasmin Boland geeft in Leven met de maan alle informatie die je nodig hebt om onmiddellijk aan de slag te gaan met de energie van de maancyclus. Ze leert je hoe je je kunt verbinden met de maan, welke rituelen bij welke maanfase horen en hoe de maan jou met de kosmos verbindt. Met de magie van de maan kun je ieder aspect van je leven meer kracht en glans geven.

In dit uitgebreide boek lees je op welke manieren de maan onze gezondheid en relaties en ons gemoed en werk beïnvloedt. Zo kun je aan de hand van affirmaties en visualisaties je leven op alle fronten verbeteren! Dankzij de oefeningen, voorbeelden en de schat aan informatie in Leven met de maan stelt Yasmin Boland je in staat je leven bewust te creëren en beter te sturen. Ook jij hebt het in je een krachtige ‘maanmanifestant’ te worden.

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020213119
Publicatiedatum
25 november 2016
Pagina's
159

Gerelateerde Boeken