Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 30 dagen gratis

'kHeb je lief, en trek!

Paul de Leeuw

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

'kHeb je lief, en trek!

Paul de Leeuw

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

In 'kHebjelief, en trek! blikt Paul de Leeuw terug op zijn leven. Dat doet hij zoals we van hem gewend zijn: in een vrolijke chaos. Het is een kookboek en een autobiografie in één, want Paul herinnert zich niet alleen de belangrijkste gebeurtenissen uit zijn leven, maar vooral ook wat hij daar bij heeft gegeten!
De lezer stapt in een achtbaan die hem van een vijver vol Bulgaarse kikkers naar de keuken van een restaurant in Polen voert,waar de appelmoes van moeder De Leeuw nog altijd op de kaart staat. Maar hij belandt ook op de intensive care van een Amerikaans ziekenhuis waar een nieuwe telg van de familie De Leeuw in de couveuse lag, en in de keuken van de auteur zelf, die ons laat zien hoe je nou precies een perfecte halve kip tevoorschijn tovert.

'kHebjelief, en trek! is prachtig vormgegeven en rijkelijk geïllustreerd. Tal van foto's uit zijn privéarchief geven samen met 50 recepten van De Leeuws eigen lievelingsgerechten een kijkje in de keuken van de grappigste en meest liefdevolle amateurkok van Nederland.

... meer

... minder

Boek

Productgegevens

ISBN
9789048835799
Uitgeverij
Carrera culinair
Publicatiedatum
7 oktober 2016
Pages
288

Meer zoals dit