Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 30 dagen gratis

Jacht op een schaduw

Paul Nowee

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Jacht op een schaduw

Paul Nowee

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Sherrif Grisley vraagt Arendsoog en Witte Veder om een struikrover op te sporen. Een goede vriend van hem, Sherrif Rundon van Heathway, heeft alles al geprobeerd om "de Schaduw", zoals hij wordt genoemd, in de kraag te vatten. De Schaduw schijnt echter altijd precies te weten wanneer de postkoets, die hij altijd overvalt, een gewapende geleide bij zich heeft. Op die dagen verschijnt hij niet. Ook weet hij altijd precies welke route de koets neemt...
Arendsoog en Witte Veder stemmen na lang aandringen van Grisley toe. Heathway bestaat vooral bij de gratie van de postkoets, en het ligt dan ook voor de hand dat het hier gaat om één van de "andere kapers op de kust", die er zo voor wil zorgen dat de postkoestmaatschappij een andere stad kiest als pleisterplaats.
In Heathway aangekomen volgen de gebeurtenissen elkaar snel op. De Schaduw slaat weer toe, Wilkinson (de assistent van de directeur van de postkoetsonderneming) blijkt niet helemaal te vertrouwen en de Schaduw komt lafhartig aan zijn einde. Maar is daarmee het hele verhaal verteld? Je leest het allemaal in deze spannende Arendsoog!

... meer

... minder

Boek

Productgegevens

ISBN
9789049911133
Uitgeverij
Arendsoog
Publicatiedatum
17 februari 2015
Pages
135

Genres

Kinderboeken

Meer zoals dit