Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 30 dagen gratis

In de dakgoot

The Lau

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

In de dakgoot

The Lau

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

IN HET HOLST VAN DE NACHT KRUIPT EEN ZANGER OVER HET DAK VAN HET HOLIDAY INN IN LEUVEN, OP WEG NAAR EEN HEMELSE CELLISTE.

Twaalf lange meters sluipt hij langs ramen waarachter hotelgasten snurken, muziek luisteren, de liefde bedrijven. Op zijn tocht wordt hij begeleid door een schutsengel met wie hij praat over muziek en muzikanten: waarom zijn zangers zoals ze zijn? Wat drijft muzikanten met deze mensen te willen werken?

Tussen de bedrijven door vertelt de zanger ook zijn eigen verhaal: de lange weg van de dorpsfanfare naar de grote podia van de Lage Landen. In de dakgoot is een boek over angst en euforie, maar vertelt ook hoe het is een frontman te zijn, die waakt voor afbraak en altijd de angel erin probeert te houden.

`Een hilarisch verhaal NIEUWSBLAD.BE

THÉ LAU (1952) is geboren in Bergen, Noord-Holland. Hij is zanger en tekstschrijver van The Scene en maakte enkele succesvolle soloalbums. In 2000 debuteerde hij met de verhalenbundel De sterren van de hemel, en publiceerde verder 1000 Vissen, Hemelrijk en Open. De teksten 1979-2014.

... meer

... minder

Boek

Productgegevens

ISBN
9789048821402
Uitgeverij
Lebowski
Publicatiedatum
6 juni 2014
Pages
85

Genres

Literatuur

Meer zoals dit