Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 14 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

Het rimpeleffect

Claudia Schoemacher

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Claudia Schoemacher

Het rimpeleffect

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Julia is getrouwd met de vermaarde advocaat Hugo Smit. Achter de façade gaat een afbrokkelend huwelijk schuil. Julia gaat in haar gedachten terug naar 1997, her jaar waarin ze het gelukkigst was. ‘Het rimpeleffect’ van Claudia Schoemacher is een roman over Julia Smith.
Julia is journalist en getrouwd met de vermaarde advocaat Hugo Smith. Ze wonen met hun dochtertje in een miljoenenvilla en leiden een, voor de buitenwereld, glamoureus leven. Maar achter die façade gaat een afbrokkelend huwelijk schuil. Hugo heeft de ene affaire na de andere en wanneer hij tot overmaat van ramp failliet wordt verklaard, stort Julia in. Ze is intens moe en glijdt langzaam maar zeker weg in een depressie die leidt tot een zelfmoordpoging. Terwijl ze in coma ligt, wordt Julia teruggevoerd naar 1997, het jaar waarin ze het gelukkigst was. Ze realiseert zich dat ze dit keer lering moet trekken uit het verleden zodat ze, eenmaal terug in haar werkelijke leven, sterker en zelfstandig haar keuzes kan maken.

Claudia Schoemacher wil met ‘Het rimpeleffect’het taboe op depressie en zelfmoord verder doorbreken. Eerder schreef zij het autobiografische ‘Kind van de onderwereld’ en de roman ‘Kamer 303’.

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026142529
Publicatiedatum
2 september 2017
Pagina's
291

Gerelateerde Boeken