Het raadsel van de Mosquitovallei

Jan Nowee

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Het raadsel van de Mosquitovallei

Jan Nowee

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Op een dag krijgt Arendsoog een brief van zijn oude bekende, Dan Stevens, waarin hij vraagt om hulp. Hij is namelijk gevangengenomen door een stelletje bandieten. Arendsoog moet zo snel mogelijk naar Canon City komen en zich daar in contact stellen met Newland, volgens Stevens de enige man die te vertrouwen is. Als hij samen met Witte Veder in Canon City aankomt, is er net een overval op de postkoets gepleegd door "de Gemaskerde Ruiter". Deze man werkt meestal alleen, maar als het moet komt hij ook met een hele bende. Nooit kan men echter iets opvallends aan hem ontdekken, mede omdat hij altijd een masker draagt. Zo heeft hij al heel wat overvallen gepleegd...

Newland weet hun te vertellen dat Stevens net een rijke goudader had ontdekt. Het lijkt dus logisch dat hij daarom ontvoerd is.

Een tijdje later wordt de koets met een geldzending van de bank overvallen. Arendsoog volgt het spoor tot... de Mosquitovallei. Daar loopt het spoor dood... Wat heeft deze vallei ermee te maken? En zal het Arendsoog en Witte Veder lukken ook dit raadsel op te lossen? Je leest het allemaal in dit deel van de Arendsoog-serie!

... meer

... minder

Boek

Productgegevens

ISBN
9789049910655
Uitgeverij
Arendsoog
Publicatiedatum
1 februari 2015
Pages
141

Genres

Kinderboeken

Meer zoals dit