Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 30 dagen gratis

Het gerecht

Inge Ipenburg

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Het gerecht

Inge Ipenburg

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

`Het gerecht van Inge Ipenburg is een spannende thriller over de vraag: hoe ver gaat je rechtvaardigheidsgevoel als het ten koste gaat van jezelf en je vrienden?

Sandra Hazelaar is een voormalig actrice die tegenwoordig in de luwte van de media-aandacht haar huiskamerrestaurant bestiert. Maar als zij op een avond in het Amsterdamse Sarphatipark getuige is van een verkrachting, zet dat haar hele leven op zijn kop.
Zij herkent de verkrachter als de strafadvocaat mr. Joachim Hansson, die regelmatig aanschuift aan de desk van een entertainmentrubriek. En hij herkent Sandra
Gedreven door een groot rechtvaardigheidsgevoel wil Sandra alles op alles zetten om het recht te laten zegevieren. De macht van Hansson reikt echter ver, heel ver. Hij zorgt ervoor dat haar zorgvuldig opgebouwde leven en reputatie als een kaartenhuis in elkaar storten. Sandra verliest de grip op haar leven en vrienden, terwijl Hansson de dans lijkt te ontspringen

Inge Ipenburg raakte tijdens het juryvoorzitterschap voor De Gouden Strop (2011) geïnspireerd en begon met schrijven. Met tussenpozen kwam `Het gerecht tot stand. Inge is bekend als actrice en momenteel te zien in de serie `Celblok H . `Het gerecht is een spannend verhaal voor de lezers van Esther Verhoef en Simone van der Vlugt.

... meer

... minder

Boek

Productgegevens

ISBN
9789026136559
Uitgeverij
De Fontein Romans & Spanning
Publicatiedatum
27 mei 2014
Pages
187

Meer zoals dit