Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 14 dagen gratis
Menu Sluiten

Download the app to use all available features

app-store-badge google-play-badge

NL

Emotionele afhankelijkheid

Rudolf Snel

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Rudolf Snel

Emotionele afhankelijkheid

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Rudolf Snel beschrijft in Emotionele afhankelijkheid wat de meesten van ons wel voelen, maar niet goed onder woorden kunnen brengen.

Emotionele afhankelijkheid van Rudolf Snel leert je om emotionele afhankelijkheid te herkennen en achter je laten. Heb je ook van die momenten dat je niet voldoende assertief bent? Of dat je jezelf voorbij loopt? Of dat je jezelf teveel voor iemand wegcijfert? Rudolf Snel beschrijft in dit boeiende boek wat de meesten van ons wel voelen, maar niet goed onder woorden kunnen brengen. Hij legt uit hoe dat komt, en vooral ook hoe je dit kunt voorkomen. Hij neemt je mee op een avontuurlijke reis door je innerlijk. Op deze reis kom je veel te weten over jezelf en begin je beter te begrijpen waarom je je soms gedraagt op een manier waar je later spijt van hebt. Met dat begrip komt ook de kennis hoe je dit kunt veranderen en meer jezelf kunt worden.

We zijn met allerlei dingen bezig en zien niet echt meer waar we zelf behoefte aan hebben. We richten ons op de omgeving en hopen dat die onze behoeften zal onderkennen en voor onze behoeften zal opkomen. Maar we kunnen het alleen onszelf geven. Dan houden we op emotioneel afhankelijk te zijn van anderen. Dan kunnen we afscheid nemen van onze emotionele afhankelijkheden.

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020299755
Publicatiedatum
8 oktober 2010
Pagina's
232

Gerelateerde Boeken