Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 30 dagen gratis

Een tuin vol vogels

Monica Wesseling

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Een tuin vol vogels

Monica Wesseling

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Een tuin vol vogels, bloemen en planten, een gazon en een gezellig zitje bij de waterpartij, het klinkt als een ideale tuin. Maar deze komt pas écht tot leven als er ook dieren in voorkomen zoals hommels, kikkers, vlinders en natuurlijk: vogels!
Vogels zijn belangrijk voor mensen, onderzoek geeft aan dat ruim 92% intens geniet van deze dieren, vooral van soorten rondom het eigen huis.
Een tuin vol vogels sluit hier perfect op aan. Aan de hand van talrijke tuintips en aanstekelijk vertelde karakteristieken van vogels, krijgt u praktische en gemakkelijk uitvoerbare ideeën om uw tuin vogelrijker te maken. Tips over vogels kijken en fotograferen zijn ook opgenomen, alsmede portretten van de negentien meest voorkomende tuinvogels.
Monica Wesseling is een gedreven en ervaren natuurjournaliste. Ze schrijft onder meer in Vogels en Grasduinen en heeft verscheidene boeken op haar naam staan.
Nico de Haan is Nederlands bekendste vogelkenner. Hij schreef talrijke vogelboeken en doet regelmatig televisiewerk. Hij is een van de presentatoren van de gelijknamige Teleac-serie.

... meer

... minder

Boek

Productgegevens

ISBN
9789052107547
Uitgeverij
Tirion Natuur
Publicatiedatum
31 oktober 2009
Pages
96

Meer zoals dit