Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 30 dagen gratis

Een leven voor de koningin

Carlie Stijnen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Een leven voor de koningin

Carlie Stijnen

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Dries is een zorgzame echtgenoot die in zijn vrije tijd volledig opgaat in zijn hobby, de bijenteeld. Met dezelfde toewijding die hij zijn vrouw Bel betoont, bekommert hij zich om zijn bijen.
Bel is door overgewicht aan haar stoel gekluisterd waarop zij troont als een vorstin. Voor haar problemen zoekt zij steun en troost bij Maria, Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstand. Zelfs haar zwaarlijvigheid hoopt zij te kunnen verslaan met het branden van een kaars voor de Moeder, Altijd Maagd.
Maria heeft er echter genoeg van over de hele wereld te pas en te onpas te worden aangeroepen voor zaken waar zij geen enkele invloed op heeft. Zij hoopt op een spoedige ontsokkeling en zint op een mogelijkheid van het toneel te verdwijnen. Een leven voor de koningin is een intrigerende, rijke roman over het conflict tussen het moderne seculiere en het religieuze denken. Tegelijk is het een universele vertelling over het complexe mysterie van huwelijk en liefde, over verantwoordelijkheid, betrokkenheid, vitalisme, spiritualiteit en zingeving.

... meer

... minder

Boek

Productgegevens

ISBN
9789029578059
Uitgeverij
De Arbeiderspers
Publicatiedatum
23 augustus 2011
Pages
288

Genres

Literatuur

Meer zoals dit