Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 30 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

Een erfenis voor Arendsoog

Paul Nowee

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Paul Nowee

Een erfenis voor Arendsoog

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Arendsoog erft van een oom waarvan hij het bestaan niet eens wist, een enorme plantage, enorme lappen grond (waar pachters op werken) en veel geld en aandelen. Arendsoog gaat zijn eigendommen eens bekijken, maar een zekere Mister Suffolk komt hem onderweg tegemoet en biedt hem een gigantisch bedrag voor de Plantage, maar Arendsoog weigert. Op de Plantage zelf blijkt het ook niet helemaal pluis te zijn, als vlak na Arendsoog's aankomst eerst op hem wordt geschoten en later zelfs de dam wordt opgeblazen en de Plantage veel waterschade oploopt...
Ondertussen wordt Healy, de rentmeester van zijn overleden oom dood gevonden. Welke vuile rol heeft Healy gespeeld in deze hele geschiedenis? En waarom wil Mister Suffolk zo graag de Plantage hebben?
Als ook Mister Hammilton, de advocaat die Arendsoog op de erfenis heeft gewezen, onze vrienden lijkt te verraden, weet Arendsoog helemaal niet meer wie hij nou wel en wie niet kan vertrouwen. Maar is Mister Hammilton echt een schurk? En waarom moest Healy naar de andere wereld geholpen worden? En... welke rol speelt Mister Suffolk in dit vreemde avontuur? Je leest het allemaal in deze spannende Arendsoog!

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
Arendsoog
ISBN
9789049911058
Publicatiedatum
13 februari 2015
Pagina's
142

Gerelateerde Boeken