Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 14 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

De verloren dochters

Arjan Hoks

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Arjan Hoks

De verloren dochters

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Elk jaar verdwijnen er jonge vrouwen in de duistere wereld van de prostitutie. Vaak beginnen ze vrijwillig, om er al snel achter te komen dat stoppen onmogelijk is. Velen van hen laten diepbedroefde familieleden achter, die niets liever zouden willen dan de terugkeer van hun geliefden. Gelukkig kunnen ze rekenen op de steun van twee mensen: de detectives Walter en Gem. Samen runnen ze een kantoor in Rotterdam, dat zich specialiseert in het opsporen en redden van jonge prostituees.

Op een dag staat een radeloze vader op hun drempel. Walter en Gem besluiten de man te helpen om zijn dochter Valerie terug te vinden. Aanvankelijk denken ze een doorsneezaak te hebben aangenomen, maar al snel volgen er dreigementen. Ervan overtuigd dat het recht moet zegevieren, bijten Walter en Gem zich vast in de zaak. Ze zetten alles op alles om hun geslepen tegenstander te ontmaskeren.


Arjan Hoks is beleidsadviseur bij de provincie Friesland. Hij woonde korte tijd in Rotterdam, de stad die later als locatie zo geschikt bleek voor zijn eerste thriller.

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
The House of Books
ISBN
9789044345582
Publicatiedatum
15 januari 2015
Pagina's
288

Gerelateerde Boeken