Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 30 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

De verdwijning van Arendsoog

Paul Nowee

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Paul Nowee

De verdwijning van Arendsoog

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Arendsoog dood? Dat kan toch niet! Toch is dat het slechte nieuws dat Sheriff Grisley komt brengen. Hij heeft een telegram gekregen van de geheime dienst, waarin Arendsoog's dood gemeld wordt. Iedereen is kapot van het nieuws. Witte Veder echter voelt intuïtief aan dat Arendsoog nog leeft, en besluit hem te gaan zoeken...
Arendsoog zit ondertussen levend en wel in een bijscholingskamp voor legerofficieren, ver van de bewoonde wereld. Hij heeft van de President zelf het verzoek gekregen in dat kamp naar mensen te zoeken die een aanslag op diens leven beramen. Hij zit echter zo goed geïsoleerd in het kamp dat hij helemaal niets af weet van zijn "dood".
Witte Veder weet Arendsoog na lang speuren te vinden. Arendsoog is verrast te horen dat hij dood gewaand wordt. Maar waarom heeft de Geheime Dienst dit bericht laten verspreiden? En zijn de mensen met wie Arendsoog steeds contact heeft zelf wel te vertrouwen? En... er wordt wel degelijk een complot gesmeed tegen de President, maar zal Arendsoog daar een stokje voor kunnen steken? Je leest het allemaal in deze spannende Arendsoog!

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
Arendsoog
ISBN
9789049911089
Publicatiedatum
13 februari 2015
Pagina's
133

Gerelateerde Boeken