Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 14 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

Bye bye babyboomers

Paul van Gessel

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Paul van Gessel

Bye bye babyboomers

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

De babyboomers gaan eindelijk verdwijnen. Nog een paar maanden en de eerste lichting gaat met pensioen, voor zover ze niet allang gebruikmaakten van de riante regelingen die ze voor zichzelf hebben gecreëerd.
Babyboomers riepen ergernis op door een dodelijke cocktail van zelfvoldaanheid, een claim op de waarheid, een maakbaarheidssyndroom, een losgeslagen moraal en gehechtheid aan het pluche. Het was de eerste generatie die vond dat ze geen opvolging nodig had.
Twee voormannen van BNR, Paul van Liempt (anchor) en Paul van Gessel (hoofdredacteur) allebei geboren na de babyboom weten zeker dat niet de babyboomers maar zíj de waarheid in pacht hebben. In deze essaybundel geven zij de nieuwe generatie opinieleiders van Nederland het woord, met als doel de erfenis van de babyboomers kritisch tegen het licht te houden. Wetenschappers, museumdirecteuren, trendwatchers, journalisten, schrijvers en politici rekenen met kennis van zaken en een personal touch af met hun voorgangers en presenteren nieuw elan.
Met essays van onder anderen Ole Bouman, James Kennedy, Adjiedj Bakas, Paul Jan van de Wint en Bert Brussen

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
Business Contact
ISBN
9789047004318
Publicatiedatum
10 augustus 2011
Pagina's
173

Gerelateerde Boeken