Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 14 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

Bangkok boy

Carry Slee

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Carry Slee

Bangkok boy

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

De negentienjarige Bo heeft een relaxed leven. Ze studeert Nederlands in Amsterdam (maar niet al te fanatiek), heeft een knappe vriend (de kunstzinnige Joep) en kan het goed vinden met haar kamergenote Anouk (met wie ze ook veel ruziemaakt). Niks aan de hand dus. Totdat Joep haar ineens dumpt. Bo blijft gekwetst en boos achter, maar niet voor lang. Aangespoord door Anouk gaat ze Joep zoeken om hem te confronteren met die ene dringende vraag: waarom?
Tot Bo¿s verbazing blijkt Joep spoorloos verdwenen. Niemand weet waar hij is, zelfs zijn beste vriend niet. Het enige teken van leven is een kaart uit Bangkok, die Joep naar zijn adoptieouders heeft gestuurd. Is hij op zoek naar zijn roots? Of heeft hij jarenlang met een knappe Thaise gechat en wil hij haar nu in het echt ontmoeten? Vastberaden dit tot op de bodem uit te zoeken, reizen Bo en Anouk hem achterna. Ze raken verzeild in een avontuur met verstrekkende gevolgen¿

Bangkok boy is een hilarisch, spannend en ontroerend verhaal over een jonge vrouw die zich niet zomaar laat dumpen door haar vriend. Maar Bangkok boy is meer dan een modern liefdesverhaal: het gaat ook over vriendschap door dik en dun, over afscheid nemen en loslaten, over schuld en verantwoordelijkheid, maar vooral over het leven vieren zolang het nog kan.

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
Carry Slee
ISBN
9789049925642
Publicatiedatum
29 november 2011
Pagina's
255

Gerelateerde Boeken