Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 14 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

Altijd bij je

Karen Kingsbury

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Karen Kingsbury

Altijd bij je

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

‘Altijd bij je’ is deel 1 in Karen Kingsbury’s nieuwe serie ‘Angels Walking’, een serie over hoop, tweede kansen en engelen.

Tot voor kort was Tyler Ames een nationale honkbalheld, maar een ernstige blessure maakt een einde aan zijn glorierijke carrière. Nu wil hij niets anders dan zijn leven terug zoals het ooit was, maar op zijn weg naar nationale roem is hij iedereen van wie hij houdt kwijtgeraakt. En dan keert ook zijn vriendin Sami Dawson hem de rug toe.

Een serie wonderlijke gebeurtenissen leidt Tyler naar een baan in een verzorgingshuis. Hier raakt hij bevriend met Virginia Hutcheson, een oude vrouw die aan Alzheimer lijdt. Vreemd genoeg lijkt zij de antwoorden te hebben op de vragen waarmee hij worstelt.

Een team engelen heeft de missie om Tyler, Sami en Virginia weer nieuwe hoop te geven. Kunnen hun kleine en ogenschijnlijk weinig betekenisvolle daden genezing en bevrijding brengen?

Karen Kingsbury is een van de bestverkopende auteurs van christelijke romans. Onder het label ‘Life Changing Fiction’ schrijft ze romans met een Bijbelse boodschap, zoals de series over de familie Baxter en acteur Dayne Matthews. Ze hoopt dat haar boeken lezers de moed geven om hun leven te veranderen.

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789029724395
Publicatiedatum
7 oktober 2015
Pagina's
276

Gerelateerde Boeken