Geniet van onbeperkt lezen én luisteren voor maar €9.99p/m. Probeer 14 dagen gratis
Menu Sluiten

NL

Alles of niets

Khalid Boudou

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Khalid Boudou

Alles of niets

beoordelingen

Nu beoordeeld met:

Algemene beoordeling:

Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw.

Het leven van de zeventienjarige Melle verandert volledig wanneer zijn ouders voor vijf weken vertrekken naar Hongarije om een bed & breakfast te beginnen. Melles oom Walter biedt aan om die tijd bij Melle te komen logeren.

Wanneer oom Walter ontdekt dat Melle in het geheim aan het gokken is, komt zijn ware aard naar boven. Hij sleept Melle mee in een spannend avontuur waarin illegale casino¿s en pokertoernooien worden bezocht.

Melle heeft het geluk aan zijn zijde en casht een paar keer goed. Maar dan gaat het mis. Hij verliest al zijn geld en oom Walter valt in handen van een gevaarlijke schuldeiser. Wanneer Melle in een poging zijn oom vrij te krijgen al het spaargeld van zijn ouders inzet, raakt hij verwikkeld in een gevaarlijk spel. Een spel waarin niemand te vertrouwen is, en waarin niets is wat het lijkt.

Steeds sneller en dieper glijdt Melle af in de wereld van de gokverslaafden en criminelen. Hij beleeft de spannendste en snelste dagen van zijn leven. Ontsnappen kan hij niet meer. Het is alles of niets.

meer

minder

Productdetails

Uitgeverij
Moon
ISBN
9789048806355
Publicatiedatum
1 april 2010
Pagina's
256

Gerelateerde Boeken